O le a le 'ese'esega i le va o Resin Stone ma Quart Stone?

Maa Quartz mamaa faufauo mea ia o lo'o fa'aaogaina lautele i le taimi nei.E mafai ona vaʻaia pe a faʻatau mea teuteu.O nisi tagata o le a lagona e leai se eseesega.E foliga tutusa uma, ma o nisi e filifili lava se tasi.O le mea moni, o loʻo i ai pea le eseesega tele i le va o le lua.

O le maa quartz e ta'ua foi o le maa quartz artificial.E a'afia i se ituaiga o ma'a fa'akomepiuta.O le lelei o le maa quartz e fesoʻotaʻi saʻo ma mea o loʻo i totonu o le resin.O le maualuga o le mea o loʻo i totonu o le maʻa quartz i le maʻa quartz, o le maualalo o le resini, o le sili atu lea o le lelei.O le latalata atu i le natura ma le faigofie ona faʻaleagaina.Na faailoa mai e le au atamamai pe a sili atu i le 10% le mea o loʻo i totonu o le resin i le quartz stone, o le a faʻaitiitia ona faʻailoga faʻapitoa.I le taimi nei, e le mafai ona toe taʻua le maʻa quartzma'a quartz moni.

Tulaga lelei: e le faigofie ona va'ai fugala'au, fa'afefeteina le vevela, vevela, matua, mata'utia, lalelei tumau, pulea siama, antivirus, umi, e le oona ma susulu.O le faʻaletonu o le tau o maʻa faʻapitoa e sili atu teisi.Ona o le malosi malosi o le laulau maa quartz, e le faigofie ona faʻaogaina, o foliga e matua tasi, ma e iai sina vaʻa pe a faʻapipiʻi.

I le tulaga o le faʻatinoina, e sili atu le maʻa quartz nai lo maʻa faʻapitoa: i tulaga faʻaoga faʻapitoa,ma'a quartze tau le mana'omia nisi tausiga, ae mana'omia e ma'a fa'akomepiuta se puipuiga.I luga o le laulau ua leva ona faʻaaogaina:

1. Ma'a fa'afuafua: e tele fa'ailoga naifi ma'ale'ale, o sina suau'u la'ititi la'ititi ma fa'ama'i lanu i nisi vaega i luga o le laulau.

2. Quartz ma'a: o le ai ai ni fa'ailoga uliuli i luga o le laulau ma'a quartz, ae e mafai ona solo vave fa'atasi ma fa'apitoa.ma'a quartzsandpaper (ona o le maaa o le maa quartz e faigata atu nai lo le tipiina o meafaigaluega, ma o lenei faailoga o le faailoga o loʻo totoe i luga o le maa quartz i le sila).O le a leai se isi faafitauli.Ona o uiga o ana lava mea, o le maa quartz e tetee i le maualuga o le vevela.O le vevela i lalo ole 300 ° C o le a leai se aafiaga i luga, o lona uiga, e le faʻaleagaina ma gau.

I tulaga faʻalelei, o le maʻa quartz e laʻititi laʻititi imaa faufau;

1. Ua poloka le vai i tua o le laulau, ma e mafai e le maʻa faʻapitoa ona ausia suiga lapotopoto;O le maa quartz o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le vaega o le laulau i luga o le puipui ma le kelu faʻapitoa o le maʻa quartz aua e faʻaaogaina e avea ma vai i tua o loʻo taofia i luga o le saite.

2. So'oga: e mafai ona fa'afeso'ota'i fa'atasi le ma'a fa'akomepiuta;O le maa quartz o le ai ai se laina vaivai.E matua faigata lava ona ausia seamless.E masani lava, pe a i ai le maa quartz i totonu o le sooga, o le a sili atu le aafiaga pe a fufulu le atinaʻe i le vai Tianna.

3. O le a'afiaga o le taofiofia o le vai i luma e mafai ona latalata i le ma'a fa'apitoa, ae e la'ititi la'ititi i le radian.

4. I le fa'atusatusaina, o ma'a fa'akomepiuta e faigofie atu ona fa'aiila ma e sili atu lona aafiaga.Pau lava le mea o le a le umi atu nai lo le maa faʻapitoa.

41_看图王

I tulaga o le faʻapipiʻiina, pe a faʻatusatusa i le maʻa faʻapitoa, o le maʻa faʻapitoa e sili atu le vave ma o le pefu maʻa quartz e laʻititi lava.I le taimi nei, mo le faʻapipiʻiina o maʻa quartzluga laulau, o tupe fa'aopoopo e tatau ona tu'uina atu i le matai mita uma.Ona o le maa quartz e mamafa tele, o le a umi se taimi e puʻe ai le vai, olo le pito, tatala le ogaumu, ma isi.


Taimi meli: Me-03-2022