O le fea e sili, Quartz maa po'o le fa'ameamea?

1. I le tulaga lautele,ma'a quartze faia i tioata malepelepe ma quartz oneone e ala i le faagasologa synthesis o le vevela maualuga ma le mamafa maualuga.E masani lava ona atagia mai pe afai e tuʻi tagata uma i luga o le laulau umukuka i aso o le vaiaso, o le a le tuua ai ni maosi i luga o le laulau.E le gata i lea, afai e te tuʻu saʻo se ulo vevela i luga o le laulau, e le afaina.E lelei le fa'afefe o le vevela ma e lelei e fa'amama ai le pisia o le suau'u i luga.O le mea lea, o le maa quartz e le gata e mafai ona faia i kapoti o sitaili eseese, ae faʻapipiʻi foi i luga o le puipui o leumukuka.I lenei auala, o le galuega faʻamamaina mulimuli ane o le a sili atu ona faigofie.

CP-S3016-3

2. O le laulau maʻa faʻapitoa e faia e ala i le faʻapipiʻiina o le paʻu oona natura i totonu o le masterbatch lanu e aʻafia ai le matagofie ma le resini acrylic lea e faʻaleleia ai le maaa ma le vevela o le vevela, ona e ala lea i togafitiga faʻapitoa o le vevela maualuga ma le maualuga.O lona lelei ona o le maualuga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le paʻu oona, o ona pores e sili atu ona laʻititi nai lo le quartz, o lea o le a leai se vai stains ma faʻailoga vai i luga o le.luga laulaumo se taimi umi.E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i le laulau quartz, e sili atu le malosi o le acid i luga o lenei faʻavae.E tusa ai ma le tau, o le laulau e faia i maʻa faʻapitoa e sili atu le taugofie.

3. Ae ui i lea, e le mafai ona faʻaaogaina maʻa faʻapitoa e faʻapipiʻi ai le puipui, ae naʻo se laulau.Ma ona o le mamafa omaa faufaue fai si tele, o le mamafa i luga o le kapeneta e tele foi.Mafaufau i itu uma, o le mea moni, e sili atu ona latalata i lo tatou olaga nai lo maʻa faʻapitoa.

A maeʻa ona faitau le folasaga o le tusiga o loʻo i luga, o le a le eseesega i le va o maʻa quartz ma maʻa faʻapitoa?O le fea e sili, quartz ma'a po'omaa faufau?Pe sili atu lo tatou malamalama i le faafitauli.O le mea moni, o nei mea e lua e faʻaaogaina lautele i teuteuga.E tusa ai ma le tautalaga, o le tau o maʻa faʻapitoa o le a maualuga, ma o le tau o le a sili atu le maualuga.E mafai ona tatou filifilia mea teuteu e tusa ai ma o tatou lava manaʻoga.


Taimi meli: Apr-12-2022