Aisea ua lauiloa tele ai le ta'ele natia?

Ta'ele natia,O faletalimalo fetu e tele lava ina fa'aogaina lenei ituaiga mamanu laititi, lea na faasolosolo malie ona ulufale i le fale o le aiga i le maketi i totonu o le atunu'u i tausaga talu ai nei.O le mea moni, i totonu o maketi a Europa ma Amerika, natia ma faʻaalia sprinklers faʻamaumauga mo le afa taʻitasi, lea e sili ona lauiloa.

E masani ona tolu auala faʻapipiʻi ota'ele:

Fa'aalia le fa'apipi'iina o le paipa fa'aalia: o le paipa vai ma le vai fa'afefiloi o lo'o fa'aalia, ma foliga leaga.O le sprinkler o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le puipui, o loʻo faʻaalia i le faʻapipiʻiina o le tino autu o le vai ma le sprinkler lima i luga o le pusa vai faʻaagaga i luga o le puipui.E faigofie ona faʻapipiʻi ma tausia.O le tino e pulea le vai ma le faagaau o le suavai o loʻo faʻaalia i fafo o le puipui, lea e le lelei le vaʻaia.O lo'o nofoia le faleta'ele, e ono tula'i mai.

2. Faʻaalia le faʻapipiʻiina o le paipa natia: o le paipa o le vai o loʻo tanumia i totonu o le puipui, ma faʻaalia le vai faʻafefiloi.

3. Fa'apipi'i natia: o le paipa vai ma vai fa'afefiloi vai o lo'o tanumia i totonu o le puipui, na'o le ki ma le vai e fa'aalia, ma o le tau fa'aalia e sili ona maualuga.

Aisea ua lauiloa tele ai le ta'ele natia?O le mea moni, e tasi le mafuaaga: faigofie!E tusa ai ma le manatu matagofie.

Fa'atusatusaga i le va o le sausau natia ma le sausau matala:

1. I tulaga tau tausiga, tatala ta'ele e sili atu ona faigofie.

Afai e malepe, e mafai ona e ave saʻo i lalo ma faʻatau se mea fou.I le faʻaopoopoga i faʻafitauli laiti, e mafai foi ona e suia saʻo vaega laiti, lea e matua leai se popole.Afai e faʻapipiʻi le taʻele natia, o le ai ai faʻafitauli ma o le tausiga o le a le faʻalavelave.O loʻo i ai se ufiufi teuteu uʻamea i luga o le pito i luga o le pusa natia.Afai ei ai se faʻafitauli autu o le valve (vai, poloka, ma isi), aveese le ufiufi teuteu, ma e mafai ona e faia uma gaioiga tutusa e pei o le taele faʻapipiʻi luga, e pei o le sui o le valve core ma siaki le faʻafitauli o le ala vai.

2. E tusa ai ma le tau, e sili atu le taugofie o le taele faʻapipiʻi luga.

Ona o le fausiaina e faigofie ma faigofie ona faʻaogaina, o le tau e le maualuga.Afai e fa'apipi'i le sprinkler natia, o le a faigata ona fa'apipi'i ma o le tau o le a tutusa lelei, o le mafua'aga foi lea e le filifilia ai e nisi o aiga le sprinkler natia.

3. I tulaga o le avanoa, faʻapipiʻi natia e sili atu le taugofie.

E manino foi lea i se tepa.O lo'o natia i totonu o le puipui o mea fa'aoga ta'ele natia ma o le a le tele naua avanoa i totonu o le faleta'ele.O le ta'ele fa'aalia o le a nofoia le tele o le faleta'ele ona o le tele o mea fa'aogaina.

4. I le tulaga o foliga vaaia, o le ofu natia e sili atu ona matagofie.

E leai se finauga i lenei mataupu.A uma, o le mafuaaga e fiafia ai le tele o uoua natiae mafai ona tanumia le paipa i le puipui.O mea fa'apipi'i tu'ufa'atasi paipa ta'ele fa'aalia i luga o le puipui o le a lagona ai e tagata le gaogaosa ma le maualuga.

41_看图王

5. I tulaga o le faʻapipiʻiina, o le faʻapipiʻiina o le sprinkler faʻapipiʻi luga e faigofie ma sili atu ona faigata le faʻapipiʻiina o le sprinkler.

E mana'omia ona fa'apipi'i paipa vai ma le eletise, ae le mafai e matai vai ma eletise uma ona fa'apipi'i.O uaea Slotted e fai lava si ese mai le fa'apipi'iina o paipa natia masani.E fautuaina e fa'atau mea moni ma fa'asaga i uaea slotted a'o le'i o'o i le vai ma le eletise i se taimi lata mai.


Taimi meli: Feb-14-2022